Βροχή τα πρόστιμα στην Κάλυμνο: Για «εισβολή» της αστυνομίας κάνει λόγο ο δήμαρχος 

Βροχή έπεσαν τα πρόστιμα στην Κάλυμνο από κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. που μετέβη στο νησί από την Κω και προκάλεσε την οργή εκατοντάδων πολιτών, αλλά και της δημοτικής αρχής, αφού ελέγχθησαν περίπου 500 άτομα.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης εξέφρασε μιλώντας στον «Sky Ρόδου» τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός της αυστηρότητας που επέδειξαν οι αστυνομικοί στους τροχονομικούς ελέγχους, τα τσουχτερά πρόστιμα που επιβλήθηκαν και την αφαίρεση δεκάδων διπλωμάτων, αλλά και για το ότι δεν προηγήθηκε ενημέρωσή του για την άφιξη του κλιμακίου στην Κάλυμνο, που συνοδευόταν και από τον Αστυνομικό Δ/ντή της Κω, κάνοντας λόγο για «εισβολή».

Ο κ. Διακομιχάλης, εξέφρασε την ενόχλησή του τόσο στον ίδιο τον Διευθυντή, όσο και στον υποστράτηγο στη Σύρο, γιατί το πολυπληθές κλιμάκιο στήθηκε κάτω από το Δημαρχείο –εν αγνοία του- και ο ίδιος δέχθηκε βροχή έντονων διαμαρτυριών από τους πολίτες που θεώρησαν ότι ευθύνεται η δημοτική αρχή για να γεμίσει τα ταμεία. «Όφειλαν αν μη τι άλλο να ενημερώσουν για μία τέτοια επιχείρηση τον Δήμαρχο κι από τη στιγμή που ήρθε και ο ίδιος ο Αστ/κός Δ/ντής, έστω για λόγους αβρότητας...


Η Αστυνομία ασφαλώς πρέπει να κάνει τη δουλειά της απρόσκοπτα, αλλά όταν το κλιμάκιο «εισβάλλει» στο νησί με πέντε «Ζητάδες» και στήνεται κάτω από το Δημαρχείο, εν αγνοία του Δημάρχου, κι ελέγχει 500 άτομα, είναι αδιανόητο να μην έχουμε έστω μία τυπική ενημέρωση. Ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία και οι πολίτες με καλούσαν σωρηδόν για να διαμαρτυρηθούν, θεωρώντας ότι πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται ο Δήμος για να βγάλει λεφτά και να γεμίσει τα ταμεία», είπε καταλήγοντας.


Πηγή: https://www.rodiaki.gr/

39 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων