Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω» είχε πει ο «Ορέστης» στην πρώην σύζυγό του 

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, για σήμερα, οι έρευνες στην «Κόκκινη Λίμνη» χωρίς να ανασυρθεί η δεύτερη βαλίτσα που είχε εντοπιστεί. Η περιορισμένη ορατότητα δεν επέτρεπε στον δύτη να εισέλθει στο νερό και να βγάλει την βαλίτσα στον επιφάνεια.

Το σημείο που βρίσκεται έχει «κλειδωθεί» με σημαδούρα, ενώ τοποθετήθηκε σημαδούρα και σε άλλο σημείο, στο οποίο ενδεχομένως να βρίσκεται η τρίτη βαλίτσα.

Αύριο θα γίνει νέα προσπάθεια με την ελπίδα ότι οι συνθήκες θα είναι καλύτερες ώστε να προχωρήσει η διαδικασία ανάσυρσης μιας τουλάχιστον βαλίτσας, που σύμφωνα με τον 35χρονο Ίλαρχο περιέχει ένα από τα θύματα ου. Στην «Κόκκινη Λίμνη» έχει ομολογήσει ότι έχει πετάξει τα πτώματα της 36χρονης Livia Florentina Bunea από τη Ρουμανία, της 8χρονης κόρης της Elena Natalια Βunea και της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola.

Καταγγελία πρώην συζύγου

Η πρώην σύζυγος του 35χρονου σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Reporter», είχε κάνει καταγγελία τον περασμένο Ιούνιο σε αστυνομικό σταθμό, εναντίον του Ίλαρχου.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι του είχε ζητήσει να χωρίσουν και αυτός αντέδρασε βίαια σπάζοντας πράγματα μέσα στο σπίτι, προειδοποιώντας την πως «δεν ξέρει τι είναι ικανός να κάνει». Η γυναίκα εξέφρασε φόβους για την σωματική ακεραιότητα της ίδιας και των παιδιών της, αλλά ζήτησε να γίνουν συστάσεις στον σύζυγό της ενώ δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη. Η αστυνομία, όντως προέβη σε συστάσεις και ο Ίλαρχος απολογήθηκε λέγοντας πως δεν σκόπευε να κάνει κακό στη γυναίκα του, αλλά ήταν εκνευρισμένο λόγω της απαίτησης της για διαζύγιο το οποίο ο ίδιος δεν επιθυμούσε.

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων