Ιωάννα Ρούφα: Τι προσπαθεί να κρύψει ο κ. Νικηταράς; 

“Τι προσπαθεί να κρύψει ο κύριος Νικηταράς με προπέτασμα την Εθνικής Αντιστάσεως και γιατί ο κύριος Κυρίτσης δε λέει όλη την αλήθεια;”

-Το έργο της Εθνικής Αντιστάσεως (μέρος αυτής)αφορά σε έργο συνολικού προϋπολογισμού 233.000 ευρώ  από ίδιους πόρους και συμπεριλαμβάνει  και άλλες οδούς της πόλης εντός και εκτός αστικού ιστού.

- Ο εργολάβος ανέλαβε 3 Απριλίου του 2019 με την υποχρέωση να παραδώσει το έργο σε 90 μέρες! Έπρεπε να έχει παραδοθεί επί Κυρίτση!

- Ο εργολάβος παραδέχτηκε σε πλήρη συνεννόηση -μετά την επιστολή που έστειλε ο κύριος Νικηταράς στον εαυτό του  και ποτέ δεν την απάντησε -κακοτεχνίες  και κακό υλικό για την Εθνικής Αντιστάσεως .

Καμιά αναφορά όμως δεν κάνουν αμφότεροι για τις υπόλοιπες οδούς που είναι στην ίδια μελέτη – έργο…

Δε βαριέσαι!

Έδωσε λοιπόν εντολή ο κύριος Νικηταράς στην Τεχνική Υπηρεσία (εντέλλεσθε τους είπε) να δώσουν τις εγκαταστάσεις του δήμου στον εργολάβο για να παράξει υλικό να στρωθεί η Εθνικής Αντιστάσεως!

Ποιος πολίτης της Κω όμως γνωρίζει ότι ο εν λόγω εργολάβος (ίδιος με άλλο ΑΦΜ μας τον είπε ο κύριος Καλούδης – πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου) είναι και ο αποκλειστικός προμηθευτής υλικών της εγκατάστασης του δήμου για την παραγωγή ασφαλτομίγματος με άλλη σύμβαση!

Δε βαριέσαι! Μήπως είναι και τυχαίο που στις 6 Απριλίου ο κύριος Νικηταράς του έδωσε παράταση 6 μήνες επιπλέον από τη σύμβαση του για  να συνεχίζει να προμηθεύει το δήμο υλικά; (233.489,30 χιλιάδες ευρώ παρακαλώ!)

Μήπως είναι τυχαίο που στις 7 Απριλίου  -μία μέρα μετά την παράταση που αφορά στην προμήθεια υλικού  και αφού ο εργολάβος μας προμήθευσε υλικά που πληρώνουν οι δημότες –ο ίδιος  εργολάβος υπέβαλε αίτημα για να χρησιμοποιήσει την εγκατάσταση του δήμου για να ολοκληρώσει άλλο έργο, με άλλη σύμβαση που πληρώνουν επίσης οι δημότες;;

Άραγε μόνο την Εθνικής Αντιστάσεως ή μήπως είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσετε τα παραπάνω;

Τυχαίο που ο κύριος Νικηταράς  με εντολή του  άνοιξε τις πόρτες αμέσως!

Δείτε το έγγραφο με το εντέλλεσθε  που επικαλείται την επόμενη μέρα, 8 Απριλίου ο κύριος Νικηταράς που υποδύεται τον πολιτικά «καμπόσο».

Γιάννης πίνει ,Γιάννης κερνάει!

Δεν βαριέσαι αδελφέ – δημότη της Κω,  που η σύμβαση της μελέτης 7 βλέπε και Εθνικής Αντιστάσεως είναι στον αέρα χωρίς παράταση (γιατί άραγε;) ενώ για την μελέτη 8 που αφορά στο υπόλοιπο της Εθνικής Αντιστάσεως και οδούς στην είσοδο της πόλης  και πάντα στον ίδιο εργολάβο ο κύριος Κυρίτσης έδωσε 1 παράταση και ο κύριος Νικηταράς έχει δώσει 4 παρατάσεις μέχρι στιγμής…(large!)

Ένας αφελής πολίτης  θα ρωτούσε ποιος υπάλληλος - της οικονομικής υπηρεσίας αυτή τη φορά - θα υποκύψει στο επόμενο εντέλλεσθε του κυρίου Νικηταρά για να πληρώσει το υπόλοιπο μιας σύμβασης που δεν ισχύει νομίμως;

Δεν βαριέσαι… μήπως δεν το ξέραμε ότι Κυρίτσης – Νικηταράς είναι «παιδιά» του ίδιου συστήματος που υπηρετούν πιστά;

Άλλο θέμα;;;  Άλλη φωτογραφία;;;

Ρούφα Ιωάννα.

ΕΚΦΡΑΣΗ 97

27 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων