Κίνημα Αλλαγής: «Πυρετός» διεργασιών μετά τη ρήξη Γεννηματά- Βενιζέλου 

Σαφές άνοιγμα στο εκσυγχρονιστικό ακροατήριο αποτελεί η επιλογή Χριστοδουλάκη για τους οικονομικούς τομείς της Χαριλάου Τρικούπη. Με αυτή την κίνηση στο Κίνημα Αλλαγής πιστεύουν πως θα ανακόψουν τις φυγόκεντρες τάσεις μετά τη ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η επιλογή αυτή αναμένεται να ενισχυθεί και με πρόσωπα που θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τα οποία θα ανακοινωθούν τις ερχόμενες ημέρες.

Οι ζυμώσεις στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς εντείνονται ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή. Η πρόεδρος του κόμματος, έχοντας αφήσει πίσω της τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας, όπου απορροφήθηκαν οι κραδασμοί που προκάλεσε το ραντεβού ρήξης με τον προκάτοχό της, θέλει να χρησιμοποιήσει το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας. Με κάλεσμα πανστρατιάς για το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο αυτό, επίκεινται και οι τελικές αποφάσεις για τις υποψηφιότητες του Γιάννης Σγουρού, του Παύλου Γερουλάνου και του Παύλου Χρηστίδη. Αν ο πρώτος είναι στον Νότιο Τομέα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα. Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Γερουλάνος έχει ζητήσει την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Η υποψηφιότητα Χρηστίδη θέτει θέμα εκπροσώπου Τύπου. Όπως δήλωσε ο ίδιος στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντικαταστάτης του θα είναι νέο πρόσωπο. «Όπως η Φώφη Γεννηματά έκανε την έκπληξη με εμένα, έτσι θα συνεχίσει», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι γυναίκα, καθώς το επικοινωνιακό επιτελείο του Κινήματος Αλλαγής είναι για χρόνια ανδροκρατούμενο. Κεντρικό ρόλο στην καμπάνια θα έχει και ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Η Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας θα περιοδεύσει σε όλη τη χώρα. Σε επίπεδο καμπάνιας η Χαριλάου Τρικούπη θα συνεχίσει την τακτική με τα τηλεοπτικά σποτ με στόχο κυρίως τη νεολαία, όπου και το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξαν πως υπάρχει πρόβλημα. Επιπλέον θα απευθυνθεί στους ψηφοφόρους που βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο για την ιστορία και την προσφορά της δημοκρατικής παράταξης στη χώρα με κορμό το ΠΑΣΟΚ.


Πηγη: protothema.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων