Κυμπουρόπουλος: «Με στεναχώρησε η κάλυψη που παρείχε στον Πολάκη ο κύριος πρωθυπουργός» 

Ανάρτηση του ψυχιάτρου και υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου που εκπέμπει αξιοπρέπεια:  «καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια. Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται»


Με μια βαθιά ανθρώπινη δήλωση, που εκπέμπει πρωτίστως αξιοπρέπεια, επανέρχεται μέσω facebook στην επιθεση που δέχθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο ψυχίατρος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο κ.Κυμπουρόπουλος επισημαίνει ότι «πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται» και δεσμεύεται ότι εκείνος όσο μπορεί, γι' αυτό θα παλέψει. Παράλληλα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σημειώνει ότι η επίθεση που δέχθηκε τον εξέπληξε μεν δυσάρεστα, ωστόσο περισσότερο τον στενοχώρησε η κάλυψη που παρείχε στον Παύλο Πολάκη, ο πρωθυπουργός. Ο κ.Κυμπουρόπουλος «ομολογεί» ότι δεν γνωρίζει τα παιχνίδια της πολιτικής, αλλά δηλώνει ότι μπήκε στη διαδικασία της πολιτικής «γιατί έχει όνειρα και ελπίδα» και προσθέτει: «Ετσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια».

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Στέλιου Κυμπουρόπουλου έχει ως εξής:

Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός. Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα. Ετσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια. Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω.


Πηγη : protothema.gr

0 Προβολές0 Σχόλια