ΚΩΑΝ ΑΕ: Ποιος αναλαμβάνει προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών και που θα στεγαστεί η Αναπτυξιακή;


Ειδήσεις έβγαλε η σημερινή συνέντευξη του Δημάρχου Κω κ. Νικηταρά στην πρωινή εκπομπή του ΕΚΦΡΑΣΗ97. Εκτός των φλεγόντων ζητημάτων που αφορούν την μετά τις τελευταίες εξελίξεις προβληματική έναρξη της τουριστικής σεζόν, ο Δήμαρχος στάθηκε και στο θέμα της στελέχωσης και της στέγασης της ΚΩΑΝ Αναπτυξιακής Α.Ε. Έδρα του Αναπτυξιακού Οργανισμού θα είναι το εικονιζόμενο κτίριο, πάλαι ποτέ ταξιδιωτικό γραφείο ΖΕΥΣ επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Ένα κτίριο το οποίο όπως μας δήλωσε ο κ. Νικηταράς εκμισθώθηκε με μια ανταγωνιστική τιμή και μέσω διαγωνισμού.


Αναφορικά με το τελευταίο κομμάτι του παζλ της στελέχωσης της ΚΩΑΝ Α.Ε. μετά τη συγκρότηση του ΔΣ με του Δημάρχους και Αντιδημάρχους Κω, Αστυπαλαίας και Νισύρου, ύστερα απ' την πενταμελή ομάδα νέων ανθρώπων που επίσης προστέθηκαν στο ΔΣ και κατόπιν της επιλογής Γενικού Διευθυντού και Διευθύνοντος Συμβούλου, σήμερα ενημερωθήκαμε για το ποιος θα είναι ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Α.Ε.Το όνομα αυτού; Νικόλαος Ξυπολυτάς. Ένας συμπολίτης μας, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα ο οποίος βάσει των λεγομένων του κ. Νικηταρά πληρεί τις επιστημονικές, τεχνικές και τεχνοκρατικές προϋποθέσεις που απαιτεί η συγκεκριμένη θέση.


Βεβαίως και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις μέσω κάποιου Δελτίου Τύπου, καθώς επίσης και μια ενημέρωση σχετικά με το ποιες διαδικασίες ακολουθήθηκαν για την επιλογή του κ. Ξυπολυτά, εάν ακολουθήθηκε διαδικασία τύπου ΑΣΕΠ, εάν είχε προκηρυχθεί πρόσκληση προς ενδιαφερομένους ή εάν αποτελεί προσωπική επιλογή κάποιου μέλους ή κάποιων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία Φιλικά Πάντα.


Παναγιώτης Ζουζούνης. ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ, ΕΔΩ:

1.345 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων