Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos είναι τα πρώτα στην Ελλάδα που επιτυγχάνουν το σχήμα πιστοποίησης 

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos είναι τα πρώτα στην Ελλάδα που επιτυγχάνουν το σχήμα πιστοποίησης “Covid Shield” σε συνεργασία με την TÜV Austria


Καθώς οδεύει στην επανέναρξη των ξενοδοχείων του την 1 Ιουλίου, ο Όμιλος Sani/Ikos και η TÜV Austria  ανακοινώνουν μία συνεργασία-σταθμό: την εφαρμογή του πρωτοκόλλου TÜV AUSTRIA CoVid Shield  το οποίο αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης, που διασφαλίζει τη λήψη μέτρων ενάντια στον κορονοϊό 3.


Συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία του Ομίλου έλαβαν μια εξειδικευμένη πιστοποίηση, βάσει της οποίας διασφαλίζεται ότι τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στην COVID-19 πάντα υπό την επίβλεψή της παγκοσμίου κύρους TÜV Austria.

Το σχήμα αναπτύχθηκε εξολοκλήρου από την TÜV AUSTRIA, η οποία αξιοποιώντας τη μακρά ιστορία της  στον κλάδο των Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η Πανδημία του COVID-19, είχε στόχο να σταθεί στο πλευρό της επιχειρηματικής κοινότητας σε παγκόσμια κλίμακα, κατά την ουσιαστική επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας αλλά και να συμβάλλει έμπρακτα στην ενίσχυση  της εμπιστοσύνης των πολιτών στις επιχειρήσεις την επόμενη μέρα.


Το TÜV AUSTRIA CoVid Shield αποτελεί το πρωτότοκο τέκνο της πλατφόρμας σχημάτων πιστοποίησης Cover Shield Culture, απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που λόγω των δραστηριοτήτων τους ευνοούν τη φιλοξενία, το συγχρωτισμό και τη συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις τους, διασφαλίζοντας ότι η καθεμία προκειμένου να λάβει την πιστοποίηση θα έχει αναπτύξει κατάλληλους μηχανισμούς διαδικασιών, υποδομών, εξοπλισμού και εκπαίδευσης προσωπικού για τον περιορισμό των πιθανοτήτων μετάδοσης της νόσου. Διαθέτει τρεις διαβαθμίσεις πιστοποίησης (principal, high, excellent) ανάλογα με τη συχνότητα των επιθεωρήσεων που θα επιλέξει o κάθε οργανισμός, παράγοντας αξία και πολλαπλασιαστικά οφέλη  τόσο για την πιστοποιημένη επιχείρηση, όσο και για τους stakeholders και την κοινωνία συνολικά.Εκ μέρους του Ομίλου Sani/Ikos ο κ. Δημήτρης Κοντός, COO και μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου δήλωσε: «Τα νούμερα δείχνουν ότι το κοινό ανακτά σταδιακά την επιθυμία να ταξιδέψει όμως πρέπει να έχει την εμπιστοσύνη ότι μπορεί να το κάνει με ασφάλεια. Ισχυρό σύμμαχο σε αυτό το ζητούμενο αποτελούν τα ενδελεχή μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας.  Τα πρωτόκολλα #OnlyatSani για το Sani Resort και Infinite Care Protocol™ για τα Ikos Resorts  εξειδικεύονται στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Ειδικότερα, η εφαρμογή του TÜV AUSTRIA CoVid Shield  αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης που εφαρμόζει πρώτος σε όλη την Ελλάδα ο Όμιλός μας. Επιπλέον, διασφαλίζει τη λήψη μέτρων ενάντια στον κορονοϊό και από την πλευρά μας είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι και έτοιμοι να υποδεχτούμε τους φιλοξενούμενους με ασφάλεια.


Πηγή: https://money-tourism.gr/

39 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων