Όλα για τη "λεζάντα" !!! Βουλευτής Δωδεκανήσου ενοχλήθηκε από μια φωτογραφία στο Facebook !!!


Η Κως τα τελευταία 24ωρα θρηνεί την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου. Ενός ανθρώπου με πολυετή και σημαντική προσφορά στα κοινά, από διάφορες θέσεις. Ενός ανθρώπου που πάντοτε αγωνίστηκε με ήθος, εντιμότητα, πάθος, υπερβάλλοντα ζήλο και αποφασιστικότητα για το καλό του τόπου του. Ο Σωτήρης Μαραγκός ήταν ένας παθιασμένος άνθρωπος των έργων που αγωνίστηκε σκληρά για το νησί του και το χωριό του, την Κέφαλο.

Την ώρα λοιπόν που ο Σωτήρης Μαραγκός ξεκινούσε για το μεγάλο ταξίδι, στο πολιτικό τοπίο του του νησιού έγινε κάτι ασυνήθιστο τελευταία. Σύσσωμες οι Δημοτικές Παρατάξεις με δελτία τύπου που εξέδωσαν, εξέφρασαν τη λύπη τους για την απώλεια του Αντιπεριφερειάρχη, δείχνοντας πως όταν πρέπει, επικρατεί αίσθημα συναίνεσης και πολιτικός πολιτισμός, ανεξαρτήτως πολιτικών διαφορών.

Αρνητική βέβαια αίσθηση προκάλεσε και η σύμφωνα με πληροφορίες “γκρίνια” συγκεκριμένου Βουλευτή της Δωδεκανήσου, ο οποίος δυσαρεστήθηκε επειδή πρώην συνεργάτης του, ανήρτησε στα Κοινωνικά Δίκτυα της κομματικής τους Οργάνωσης, φωτογραφία – φόρο τιμής στον Σωτήρη Μαραγκό, στην οποία απεικονίζονταν έτερος Βουλευτής του ιδίου Κόμματος και όχι ο ίδιος, καταδεικύνοντας βέβαια και τον εσωτερικό ανταγωνισμό στο οικογενειακό... πολιτικό δίτερμα . Φαίνεται πως κάποιοι, ακόμα και τον θάνατο του συνανθρώπου τους, τον εκλαμβάνουν ως ευκαιρία ατομικής δημόσιας προβολής. Είναι κι αυτό ανάμεσα στις επιταγές του να μένει κανείς στο προσκήνιο. Φυσικά παίζει ρόλο και ο τρόπος με τον οποίον επιλέγει κανείς να απασχολεί την δημοσιότητα. Κάποιοι την απασχολούν συμμετέχοντας -με προσωπικό και πολιτικό κόστος- σε διαβουλεύσεις μήπως και καταφέρουν τελικά να φέρουν το Νέο Νοσοκομείο ένα βήμα πιο κοντά στο νησί μας. Υπάρχουν βέβαια και οι ...άλλοι που προσπαθούν να φανούν μέσα απ' τις φωτογραφίες στα Κοινωνικά Δίκτυα που αναρτώνται τιμής ένεκεν σ' έναν άνθρωπο που μόλις είχε φύγει απ' τη ζωή. Σημεία των... πολιτικών καιρών. Φιλικά Πάντα. Παναγιώτης Ζουζούνης.

281 προβολές0 σχόλια